تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

والدین نباید کودکان را تهدید کنند که “آنها را به دندانپزشک می برند” یا به عنوان وسیله ای برای ارعاب بگویند که آنها را “برای تزریق آمپول” خواهند برد. چنین رفتارهایی متاسفانه تعصب و اضطراب کودکان را افزایش می دهد.

هدف متخصص دندانپزشکی کودکان از اولین معاینه دندانپزشکی با نگاه به تمام دندان های کودک به کمک آینه و نور، در میان گذاشتن مشکلات موجود و راه حل های درمانی با خانواده و از همه مهمتر آگاهی دادن به والدین در مورد تغذیه و اقدامات حفاظتی است. تمام ابزارهای دستی مورد استفاده در حین انجام این عملیات برای کودک شما توضیح داده می شود، به آنها نشان داده می شود که چه کاری انجام می دهند و می توان به آنها اجازه استفاده از برخی ابزارها را داد. این رویکرد متخصصان دندانپزشکی سعی در شکستن فوبیای دندانپزشکی در اطفال دارد.

به کودک قول جایزه یا هر چیز دیگری را برای مراجعه به دندانپزشکی ندهید

این موضوع می تواند ذهنیت مثبت کودک را از دندانپزشک از بین ببرد. در این حالت او بدون هیچ گونه ذوق و رغبتی و تنها به سبب قولی که از شما برای خواسته هایش گرفته است به مطب دندانپزشکی می رود. بنابراین ارتباط موثری را هم در مراجعه اول و هم در مراجعات بعدی با دندانپزشک خود برقرار نخواهد کرد.

 

ویژگی‌های دندانپزشک کودکان

روانشناسی کودک را به خوبی می داند و از بروز فوبیای دندانپزشکی در کودکان جلوگیری می کند.
در زمینه بهداشت دهان و دندان کودکان تخصص دارد.
با کنترل های دوره ای (معاینه، اشعه ایکس، مقایسه الگوهای مدل دندان و فک سالی یک بار) بررسی می کند که آیا رشد و تکامل کودک با رشد سلامت دهان و دندان سازگاری دارد یا خیر.
اولین ارتباط پزشک و بیمار را در کنار خانواده و در محیط و شرایط مناسب برای کودک انجام می دهد. این عمل مهمترین عامل جلوگیری از ایجاد فوبیای دندانپزشکی در کودکان است.
آموزش صحیح مسواک زدن را به اطفال در سن ۳ تا ۴ سالگی می دهد. برای تداوم این رویه خانواده ها باید عادت مسواک زدن در خانه را در مورد فرزندان خود تحت کنترل قرار داده و از تداوم آن اطمینان حاصل کنند.

به خوبی می داند که در چه زمینه ای تخصص دارد و ساختار دندان های شیری و زمان تغییر آنها، حساسیت دندان های شیری به پوسیدگی سریع و اقداماتی که در این زمینه باید انجام شود را می شناسد.

بر این امر واقف است که دندان های شیری بین گروه های سنی ۶ تا ۱۲ سال تغییر می کنند و ساختمان های دهانی کودکان در سن ۱۲ سالگی با دندان های دائمی تکمیل می شود. در این دوره تشخیص اینکه کدام دندان شیری و کدام دندان دائمی در چه زمانی تغییر می کند و مواردی که نمی توان درمان دندان های شیری پوسیده زودرس را شروع کرد یکی از وظایف اصلی متخصص دندان کودکان است.

در کنترل های دوره ای، نقص در فک، دندان و ناحیه صورت را سریع تشخیص داده و کودکان دارای مشکل را به متخصص ارتودنسی هدایت می کند.
محافظ پوسیدگی را برای تمام دندان‌های دائمی که در سنین ۶ تا ۱۲ سالگی جای خود را در دهان می‌گیرند استفاده می کند. در اثر بی‌توجهی کودکان، دندان‌های دائمی ممکن است تا سن ۱۲ سالگی دچار پوسیدگی شوند در حالی که اعمال محافظ می تواند از این مشکل جلوگیری کند.

چگونه کودک خود را برای اولین معاینه دندانپزشکی آماده کنیم

متخصص دندانپزشک مناسب را انتخاب کنید

توجه به برخی عوامل در انتخاب متخصص دندانپزشکی کودکان بر روی نتیجه نهایی کار تاثیر می گذارد. در این مورد به خصوص زمانی که صحبت از کودکان می شود با ترس و اضطراب مواجه می شویم. از این رو فقط انتخاب دندانپزشک مناسب است که می تواند احساسات منفی را از شما دور و باعث آسودگی خاطرتان شود.

اولین عاملی که در انتخاب بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان باید در نظر بگیرید، صلاحیت پزشک است. کنفرانس هایی که پزشک منتخب شما در آنها شرکت کرده، مقالات علمی که منتشر نموده، مدرک تحصیلی و گواهی نامه های دریافتی و … همگی اطلاعاتی در مورد میزان دانش و تخصص او ارائه می دهند.

فضا و محیط مناسب برای کودکان

یکی دیگر از مواردی که در انتخاب متخصص دندانپزشکی کودکان باید مورد توجه قرار گیرد بهداشتی و تمیز بودن کلینیک و همچنین مناسب بودن آن برای کودکان است. کلینیک های رنگی با اسباب بازی های مخصوص کودکان احساس بسیار خوبی در آنها ایجاد می کنند.

چگونه کودک خود را برای اولین معاینه دندانپزشکی آماده کنیم

 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: دو شنبه 12 تير 1402برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com